Aussie: One big holiday!
Hello mates,
Het is weer tijd voor een update over wat jullie helden de afgelopen twee weken weer allemaal hebben uitgespookt. Zoals bekend zitten we op het moment in Australië en reizen we langs de Oostkust van Zuid naar Noord.
We zijn de eerste paar dagen lekker blijven hangen in Melbourne. De eerste dag daar aangekomen vielen de mannen meteen met de neus in de boter. Helemaal afgemat van de vliegreis kregen we een tip om naar het strand te gaan, want daar was wel ‘iets' te doen. Uiteindelijk bleek het om een gruwelijk druk festival te gaan (St. Kilda's day), wat een beetje vergelijkbaar is met onze Koninginnedag. Overal live-bandjes, kraampjes en ontzettend veel mensen op de been. Tel daar een strakblauwe lucht, 30 graden en een strand bij op en je begrijpt dat de heren meteen enthousiast waren over Australie! Verder zijn we naar een Aquarium geweest om onze vijanden in de zee te bestuderen als we in de toekomst gaan surfen; namelijk de haaien. Na een lange studie en overleg denken we deze lieve beestjes wel aan te kunnen als ze ons proberen te pakken! Voor de rest veel naar de Subway geweest, de stad rondgereden, het sportpark van de Australian open bekeken en naar een cricketmatch geweest. Ook hebben we hier wat van het Brabantse carnaval kunnen meemaken door de vele belletjes en smsjes van onze goed en duidelijk sprekende maten uit Brabant. We konden duidelijk horen dat ze het rustig aan deden zo zonder ons!
Na Melbourne werd het tijd om naar Sydney te reizen. We besloten via de kust te reizen om zodoende tussendoor wat strandjes mee te pakken, want de heren willen nog wel wat meer kleur op de ledematen verkrijgen. Na 2 daagjes rijden kwamen dan aan in een van de heftigste steden ter wereld: Sydney. Eigenlijk was alles goed hier. De highlights hebben we bekeken per boot, waarbij de immens populaire dutchies nog de gehele dag zijn gestalked door een Chinees. Geïmponeerd door de looks van de drie musketiers konden we haar pas laat in de middag dumpen! Uiteraard hebben we de uitgaansscene ook uitgebreid verkend. Onder leiding van onze Drunense Guide Nick van Broekhoven (loopt stage in Sydney) hebben we de magische Kings Cross verkend en uiteindelijk een aantal mooie stapavonden gehad! Verder hebben we tezamen met andere Nederlanders even wat voetballes gegeven aan een paar Ieren en Fransen in een park en zijn we naar de bios geweest.
Na al deze stadse avonturen vonden de heren het tijd om weer wat van de natuur te gaan bekijken. Op anderhalf uur rijden van Sydney liggen namelijk de Blue Mountains. Hier zijn we doorheen gelopen en hebben we wat wandelingen gemaakt, waarbij eentje eindigde in het stijlste treintje van de wereld. Hierin ging je ongeveer 180 graden omhoog tegen een helling. Kortom: echt een gruwelijk mooi gebied, wat makkelijk kan concurreren met de natuur en views in Nieuw-Zeeland!
Jullie begrijpen wel dat een dergelijke reis er fysiek en emotioneel inhakt bij ons. Daarom hebben de heren besloten ook eens wat tijd voor hunzelf te pakken en na te denken over de diepere zin des levens. Dit hebben we dan ook gedaan door met name te chillen in Byron Bay. Een gezellig klein stadje aan de kust met enorm veel backpackers. Hier hebben we dan ook wat nieuwe vrienden gemaakt, veel op stap geweest en uitgebrakt op het strand. Uiteraard tel je hier niet mee als beachboy als je de golven niet kan bedwingen. Daarom hebben de heren een ochtend surfles genomen. We begrijpen nu dan ook waarom al die surfers van die ontzettende beren zijn, want het is echt zwaar! Gelukkig zijn er al wel enkele golven bereden door de heren en zullen we de komende weken onze surf-skills gaan aanscherpen!
Toen de heren net de rust in hunzelf terug hadden gevonden en soepeltjes op de surfplank de zee aan het berijden waren, gebeurde er tot onze grote schrik nog iets levensgevaarlijks. Er was namelijk sprake van Tsunami-gevaar exact op de plaats waar wij de blits maakten op onze surfplank, omringd door prachtige vrouwen. Gelukkig beschikken de sportieve mannen over voldoende conditie en startsnelheid, zodat ze net op tijd de vrouwen van zich af konden slaan en het strand konden verlaten!
Op het moment zitten we in Surfer' s Paradise, waar we gisteren het casino hebben bezocht. Met wisselend succes zijn de heren er alles bij elkaar financieel op vooruit gegaan en dat is hard nodig want de dollars vliegen er redelijk hard doorheen! Helaas is het weer nu eventjes wat minder met veel bewolking en wat regen. Waarschijnlijk houdt dit ook nog aan de komende dagen, dus we zijn benieuwd hoe het gaat lopen. Uiteraard houden we Nederland ook in de gaten en worden we goed op de hoogte gehouden door de vele reacties en smsjes en denken we dat we redelijk weinig reden tot klagen hebben ;-)!
We gaan weer even verder met het doen waar backpackers goed in zijn: Namelijk relaxen & chillen en we houden jullie op de hoogte van de avonturen die we meemaken!
Cheerss!
Het klinkt wederom geweldig allemaal. Super veel plezier nog en als het lukt zeker nog naar Fraser Island gaan, een echte aanrader.
Gr. Ruud
jaloersheid....
chill ze :)
x
Ook dit verhaal klinkt weer goed! Jaloersheid heerst nog steeds hier in Nederland! Vooral ook om het weer dat jullie hebben :| Zitten wij hier met regen en windstoten! Nee, jullie hebben idd niet veel te klagen ;) Veel plezier nog mannen! Cheers, xx
Jullie hebben zeker geen reden tot klagen, ik denk dat wij reden hebben om jaloers te zijn! Klinkt goed wat jullie daar allemaal meemaken.
Have fun & blijf genieten!
xx
Hey mannen
Al jullie verhalen en foto`s zijn echt vreet. zo telezen en te zien is hebben jullie al veel gedaan en ook echte heftige dingen ook sta ik van kamone tekijken al die gevaarlijke actie`s van hem (uit een vliegtuig spring )maakt hem allemaal niks meer uit. Julie vermaken je goed
IK blijf jullie volgen alleen er blijft nog een vraag Peer, is het al gebeurd?
Gr de van oosten
Hee mannen,
Zo te lezen gaat t goed met jullie en vermaken jullie je prima... Jullie mogen inderdaad niet klagen over t weer, want zo te zien hebben jullie al genoeg zon gezien ;). Veel plezier nog enne uitkijken met haaien, tsunami's, aardbevingen etc.
Gr. Lieske
Wat zijn jullie bruin, niet normaal!!! Geniet nog van al jullie komende avonturen!
Groetjes uit ons koude kikkerlandje...brrrr!
Schattekes!!!!!
Ik ben jaloers!!! Echt weer 'n leuk verhaal. Heb jullie wel gemist hoor met de carnaval. Maar heb ff met Hagel de Perendans gedaan ;)!!
Heel veel plezier nog daar!!!
Dikke kuss
WHAT A LIFE !!! Goed zo mannen, ga vooral zo door.
Enne Peter.... even tussen jou en tante....goed smeren war jong, anders kreddu allemoal van die vellekus.
Wie kiep weer in tutschj
Hey Rensebrink,
Ziet er allemaal goed uit maar kom maar naar huis want je auto staat klaar.....
Groeten De Broeder
Hey manne!! ziet er weer goed uit joh! Jullie zijn al flink bruin!! Hier is het nog steeds verrekte koud!! Morge weer balle!! Uit bij Best! Is eigelijk gewoon een thuis wedstrijd in Best!! haha mzzl
Hoi stappers,
Ziet er nog steeds goed uit daar, of sturen jullie alleen de mooie foto's.
Valt mij mee dat jullie nog niet uitgeput zijn na al jullie capriolen. Genieten hoor en blijf nog maar even want hier is het toch k weer. Groetjes
Haha mannen wat een avontuurtje joh!!! Echt heftig daaro en een gruwelijke natuur zo te zien. Veel plezier nog he!!
groeten uit drunen
Heej mannen,
Hier een berichtje vanuit the big apple! New York city!!
Veel plz nog. Wij vermaken ons hier prima!
Dikke kus!
Hoi Maarten
Ik heb net met Marijn de foto's bekeken, het ziet er prachtig uit!!
Bij oma in de tuin is het ook mooi hahaha!
Gruuten uut Gorssel
Wouter
Proficiat met je verjaardag en pak maar een paar extra "goontjes" van ons.
Proost!!
Groeten uit Drunen